Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fylte T-briks uten hevetid! | MinMatgaleVerden

Fylte T-briks uten hevetid!

Av og til kan man ikke vente,
av og til er det ikke tid til å vente på at deigen skal heves,
av og til må maten bare bli ferdig!
Og da er denne oppskriften PERFEKT!
IMG_8907

Fylt med ost, skinke og krydderurter smaker dette nydelig.
Her fyller du den selvsagt med det DU har i kjøleskapet.

Opppskriften fant jeg på bloggen http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/

Fylte T-briks uten hevetid.

1 kg pizzamel/tipo OO
200 g smør, smeltet
6 dl kulturmelk
1 pk gjær
2 ts natron
3 ts salt
2 ts sukker
ca 4 ts tørket oregano
1/2 ts tiimian
Event 1 ts tørket basilikum

Valgfritt fyll. Jeg brukte6 skiver bogskinke, 4 skiver cheddar, 3 skiver paprikaost, basilikum og ramsløk, fersk.

Sett ovnen på 240*
Smelt smøret og ha i kulturmelk, varm til blandingen er såvidt lunken.
Ha alt i kjøkkenmaskin og la den kna deigen minst 10 minutter.
Kjevle ut et rektangel.
Legg på i tre deler, skinke, ost, krydderurter.
IMG_8899Brett krydderurtene over osten, brett skinken over der igjen.
IMG_8900Del i to med pizzahjul og del i biter andre veien.
IMG_8902
Sett i ovnen og stek ca 16-18 minutter på 225* (Skru ned til 225:* når du setter dem inn)
IMG_8903IMG_8904#t-briks #fylte #ostogskinke #utenheving #kjappe #oppskrift

4 hendelser på “Fylte T-briks uten hevetid!”

  1. Nammmm….disse skal prøves. Alt som kan gjøres fort og enkelt er en stor fordel for meg 🙂
    Kan vanlig hvetemel også brukes, eller må det være pizzamel?

    1. Går sikkert helt fint det. Pizzamelet, eller tipo OO er av en finere kaliber og gir luftigere bakst, men ellers er det ganske likt som vanlig hvetemel 🙂

  2. Slippe å vente er bra når man er sulten 🙂 Det ser kjempegodt ut. Tipo 0 mel gjør vel deigen litt smidigere også, eller? Den blir lettere å trekke å dra i uten at deigen går i stykker 🙂

    1. Ja det har du nok rett i, og det er jo bra for en deig som ikke skal heves. Takk for nyttig info Grete 🙂 Elsker å lære mer 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.