Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Er drømmen et forvarsel? Skal jeg innlegges? | MinMatgaleVerden

Er drømmen et forvarsel? Skal jeg innlegges?

God morgen.

Den henger litt fast,
den drømmen der jeg lurte meg inn på et slags senter,
og fikk eget rom med hvite stive laken.
(Fantastisk følelse det der, å legge seg i kjølige, stive, hvite laken!)

Men er drømmen et forvarsel?

Om at jeg snart kommer til å gå på en smell,
og muligens blir innlagt på et lite rom med hvite laken?

Vel,
hvis så,
håper jeg virkelig rommet har en liten kjøkkenbenk,
en kjøkkenmaskin og en stekeovn.

For det må jeg ha for å leve.
(Gårsdagens langpannebrød)

#drømmetydning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.