Min Ramsløkpesto.

Ramsløk er nordens hvitløk og nå bør du plukke den.

Ramsløkpesto.

130 g ramsløk, ferske blader
70 g  mandler, ristet på stekepanne
80 g parmesan
1 ss dijon sennep
ca 2,5 dl rapsolje (annen nøytral olje/olivenolje)
litt salt og pepper etter smak

Ha ramsløk, mandler, parmesan, sennep og olje i en blender.
Mos til ønsket konsistens, juster med olje.
Smak til med salt og pepper.
Ha på glass og oppbevar kjølig.
Legg et lag med olje på toppen og pestoen er holdbar i kjøleskap flere uker.
Kan også fryses.
Klapp den gjerne flat i en pose så kan du brekke av ønsket mengde.
Kjersti Jørgensen Sandnes sitt bilde.
#pesto #ramsløk #oppskrift #mandler #parmesan #Oppbevaring #frysing #nordenshvitløk #hjemmelaget

 

2 hendelser på “Min Ramsløkpesto.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.