Hjemmelaget grønnsaksbuljong av det du har i kjøleskapet.

Jeg elsker å koke ting over lang tid.
Ja, mat altså.
Som buljong eller en skikkelig god saus.

Vel, her er en gammel oppskrift,
og den går mest på å rydde i kjøleskapet.
Bruk det du har!
Og har du ferske krydderurter så klipp og legg i en neve av dem og!

Dette var enkelt altså,
jeg fikk ryddet i kjøleskapet,
OG fikk en nydelig buljong jeg brukte til en suppe!

Jeg brukte i dag rester fra grønnsaksskuffen,

En gulrot, to sjalottløk, en persillerot, en paprika, en bit selleri-rot, litt fersk ingefær,
litt nesten utgått sitrongress, et fedd hvitløk, en nellik spiker og noen pepperkorn.

Freses i litt olje, løk og gulrot først.

Siden de resterende grønnsakene

Ha så på en liter vann.

Og legg i krydder.
La dette koke opp og trekke over svak varme i to – tre timer.

Sil av, og smak til med salt! Jeg tilsatte ca 1 ts salt.

Nå har du din egen supergode buljong.
Som gjør suppen din enda bedre!!

#buljong #hjemmelaget #enkel #oppskrift #grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.