Jeg er så dritt lei av negative mennesker!

God morgen.

Jeg er et skikkelig irriterende menneske.

For jeg skal hele tiden være så jækla positiv!

Som på lørdag da vi ble SLAKTET av dommere OG publikum
for sangen JEG hadde regi på og fremførte.

Men jeg var ikke lei, NEIDA,
jeg var strålende fornøyd med den ene tipoengeren fra han vanskelige dommeren.

«Hva er det for noe piss da?»

«Vær no sur som vanlige folk!»

 

«Ikkje kont med oss» liksom?

«Og få no den der jæ»#¤%!#% bh-stroppen på plass når du tar bilde da!!»

Grunnen til at jeg VET at jeg er irriterende,
er fordi jeg har noen bekjente som har samme tendensene.
På en litt annen, og veldig irriterende måte.

En av dem har rett og slett et helt perfekt liv!
Det er ALLTID rosenrødt, Og ALLE i familien er perfekte!

Ja, ikke eks-mannen da, han er ikke lenger perfekt, 
men den nye kjæresten er!

Og så har vi hun med de perfekte barna!

ALLE barna gjør «Karriere» Og ALLE vet AKKURAT hva de skal bli!

«Og det er bare så deilig når ungene har klare planer
for hvilke utdanning de skal ta!»

(Ja piss meg i øret da! Mine har overhode ingen plan!)

Når ungene ikke presterer som planlagt,
kommer det nye planer,
og den «gamle karrieren» blir feid over
i entusiasme over avkommets nye valg!

Jeg vedder på at hadde guttungen havnet i fengsel,
hadde det antagelig vært PERFEKT for hans karriere.

«Nå får han ENDELIG tid til å studere i ro og mak!»

Ja, jeg irriterer meg over mennesker som er så overdrevent positive.

Og derfor skjønner jeg at folk antagelig irriterer seg over meg!

Men seriøst!

Jeg GIDD ikke gå og gnåle på ting vi ikke kan gjøre noe med!

ER det sol ute, så vil jeg snakke om og være glad over hvor deilig det er med den solen!

Ikke snakke om at
«Jaja, da er det vel rett før giftlokket legger seg over byen,
og vi ikke får kjøre bil mer da!»

Vi behøver jo ikke finne noe negativt med enhver situasjon.

Og havner man sist i en konkurranse,
hvor man storkoste seg med egen fremførelse,
fikk skryt av Gubbe og min ene venninne,
jubel og klapp fra publikum,
og 10 poeng fra «han vanskelige dansedommeren»

Så fokuserer jeg på de fire siste setningene, og ikke den første.

Og om noen er dritt lei av min overdrevne positive holdning.

Så javel!

Jeg er nemlig dritt lei av mennesker som fokuserer på det negative!

#holdninger

 

6 hendelser på “Jeg er så dritt lei av negative mennesker!”

  1. En veldig godt innlegg med snert, humor og alvor i skjønn forening. Leste også «avkledniningsinnlegget» ditt.(Typisk Herlig Kjersti – Humor!)

    Innimellom «Gjør jeg en dårlig dag» Det er helst ikke den dagen jeg bør legge ut et blogginnlegg, for å si det slik. Da kan jeg heller «Legge det på vent»og se om jeg tenker annerledes et par dager senere. Jeg har ikke alltid ventet, og det har det hendt at jeg har anget på. Jeg får forresten sjeldnere og sjeldnere behov for å få ut av meg «gørr» foran andre. En positiv GRUNNHOLDNING betyr så mye. Enkelte skal tilsynelatende lage et problem ut av det meste. «Nei, det går ikke fordi…» Å være positiv betyr ikke det samme som å skryte uhemmet av seg og sine. Det er jo lov å være stolt av avkommet, men man kan jo si det til dem i stedet for støtt og stadig legge det ut på facebook og andre sosiale medier. (Tenker på hun dama som du kjenner som du «Irriterer» deg over!) Det er mye : «Verdens beste sønn/ datter fyller år i dag. Glad i og kjempestolt av deg! Klem fra Mamsen». (Nå er jeg visst litt «Negativ her», men jeg har ikke helt sansen for sånt- uten at jeg dermed irriterer meg noe særlig over det.) Når det er sagt, så har jo jeg også delt litt om unga mine på bloggen. Litt «Skryt» også , men jeg føler ikke at det har vært «For syns skyld» – eller hovedsakelig for å imponere omverdenen med «vellykkethet»!

    1. Takk 🙂 Jo så klart vi skal skryte av avkommet! Der er jo derfor vi har fått dem, for at de skal bli en bedre utgave av oss selv, hehe. Klart det er lov! 🙂 Og jeg er ikke særlig «fortjust» i de der: Har du en perfekt sønn/datter greiene på FB jeg heller. Men skryter gjerne av barna når jeg kan. Viktig det der, med å huske å si det TIL dem og. Jo, kanskje ikke dette innlegget hadde blitt sånn et par dager senere, eller, tja, det falt seg liksom så naturlig, etter å ha blitt så glad over å komme aller sist i Parodi Grand Prix 🙂 Takk for god kommentar.

  2. Nå tusler jeg ut på terrassen. Klyver opp på en passende snøskavel,, graver is ut av hullet og stikker en pekefinger inn for å varme. Så trer jeg den inn.. altså stanga på terrasseflagget, og feirer en suksess som overvant det aller meste 😀 Takk 🙂

  3. Takke meg til JÆKLA positive folk, i stedet for JÆKLA negative. For de suger all energien ut av en!! Det handler jo bare om hvor man setter fokuset sitt. Og du satte fokuset dit du ville ha det, helt riktig. Koste deg med opptreden og god stemning og applaus og alt. Er man nødt å VINNE for å kose seg liksom? Bare kos deg du <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.