Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 40+ og på vei rett ned i avgrunnen | MinMatgaleVerden

40+ og på vei rett ned i avgrunnen!

God morgen.

Jeg har fylt førti, og jeg sitter midt i vognen på en Berg og Dal-bane.

På FULL FART nedover.

Og sånn helt seriøst, det går faktisk så fort,
at vi som har tippet 40, burde fått en ekstra time hver dag.

For ting tar MYE lengre tid når man har fylt førti.

Bare sånne tekniske, nye oppfinnelser,
tar MYE lengre tid for oss over 40 å lære.

Vi må bruke MYE mer tid på vedlikehold av kropp.

Og så bruker vi så sykt mye tid på å ikke lenger kunne lese.

Ja for man SER nå pokker ingenting etter fylte 40 heller.

Hvis jeg får en tekstmelding,
tar jeg først opp telefonen for å lese hva det står.
Så skjønner jeg at jeg fremdeles ikke kan lese hva som står på telefonen.
(Jeg tror hver gang det skal ha skjedd et mirakel)

Deretter må jeg lete vesken rundt etter briller,
som nå er blitt like viktig som å huske telefonen.

For telefonen er blitt ubrukelig uten briller.

På med briller, lete etter telefon som forsvant når jeg lette etter briller,
og så lese:

Fra Gubben: «Skal vi ha noe på butikken?»

Jeg svarer: «Nei, har handlet.»

Av med briller, ned i veske.

Skjønner du hvor lang tid det tar??

Så kommer et nytt pling!

Alt gjentar seg, opp med telefon, ser ikke, lete etter briller, lete etter telefon, og så kan jeg lese meldingen:

Fra Gubben: «Ok!»

Alt det arbeidet for OK!!
OK??  AAAARRRGHHH!!!

Gubben skal være glad han ikke er i nærheten når jeg mottar OK!

Skjønner dere hvordan det blir.
Hvor lang tid alt tar?
Skjønner dere at jeg sitter i den føkkings berg-og dalbanen og er på vei rett ned i avgrunnen!

(Her fortsetter jeg med mitt gamle stand up-materiale)

Tror du dette kan være en bra start på Stand Up??

Joda, har meldt meg på Vaskeriet på tirsdag.

Opp på hesten igjen!

#standup

11 hendelser på “40+ og på vei rett ned i avgrunnen!”

  1. Ja, det der må da være bra materiale 😀 Herlig i mine øyne! 🙂 Jeg kjenner meg hvertfall igjen.. Bare at jeg har det enda litt verre..for jeg er faktisk blitt 50 + vet du.. Da er man hakket tregere faktisk 😛 Herlig å kunne teste ut litt her da, for blogg -kåseri -formen og standup -snakkingen kan vel likne litt 🙂 klemmer <3

  2. Akkurat ja,, og hva sier man da i min alder ?? 😀 Var i bursdagen til en kollega av meg når han fylte 50, og sa noe sånt som at nå var han mitt i livet . «Nei,, sa han «når man fyller femti år så har det vært unnabakke i mange år.» Han fyllte 98 her om dagen, og da måte jeg bare si at «.. det var en helvettes lang unnabakke han hadde hatt.. og har… » Så sånn var det 🙂 Lykke til på Vaskeriet 😀

    1. Hehe, ja den er ganske lang, den unnabakken. 😀 Men det er antagelig fordi livet blir så innmari gøyt og godt å leve etter 40, at det føles som at det går for fort! 😀 Takk 🙂

  3. Er nok mange som kjenner seg igjen 🙂 Kjenner flere jeg 😀
    Selv blir jeg 50 om 10 dager, og har så langt ikke det mobil/brille-problemet. Så akkurat det der er foreløpig litt ukjent, men har merket meg at det sikkert er noe som kan oppstå etter fylte 50, spesielt når det gjelder bilder (som jeg er så glad i).

    Tror du treffer spikern på hodet med å ha dette i stand-up ja 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.