Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvor forsvinner teskjeene?? | MinMatgaleVerden

Hvor forsvinner teskjeene??

Har du lurt på det??
Merket at teskje-beholdningen på mystisk vis minker?

Ikke så mye at du merker det sånn til vanlig.
Men hvis du begynner å telle opp.

Tror du at du fremdeles har alle teskjeene??

Det tror ikke jeg!

Og jeg oppdaget ved en tilfeldighet i går,
hvor de tar veien!

«Generasjon prestasjon» heter de så fint,
den nye generasjonen som vokser opp.

Opptatt av å prestere,
samfunnsengasjerte og miljøforkjempere!

Vel, en del av generasjonen i hvert fall.

Jeg oppdaget plutselig at ikke alle er like miljøbevisste,
selv om de later som om de er det.

Det var plast og papirboss her i går.

Dette er egentlig Guttenes jobb,
men i går ville jeg ha meg en liten luftetur,
og tok med meg plast og papir.
Papirspannet var halvfullt, jeg hadde med resten i en Ikea-bærepose

For  å få plass til alt måtte jeg ta utav en stor pizzakartong.

Når jeg løftet opp pizzakartongen falt noe ut.

En teskje.

Og når jeg ristet på kartongen kom det lyd.

For inni kartongen lå et pizzastykke
og et brukt rømmebeger i plast!

Og når jeg skulle legge i de tre andre store pizzakartongene,
fant jeg litt mer pizza, flere rømmebeger og enda en teskje!

Så her har vi løsningen,
på hvor alle teskjeene tar veien.

De havner til gjenvinning,
sammen med pizzastykker og rømmebeger!

For den nye generasjonen tror visst vi er kommet så langt,
at man kan gjenvinne det meste! Også pizzastykker.

Og teskjeene ,
ja de blir nok gjenvunnet til den flotteste Tesla!

 

Jeg har ikke konfrontert Guttene enda,
men jeg vet på forhånd hva de vil si:

«Hæ?
Nei det vakkje oss….
Det må ha vært noen som var på besøk hos oss!
Det var i hvert fall ikkje oss!»

#miljøvennlig

10 hendelser på “Hvor forsvinner teskjeene??”

  1. Akkurat 😀 Ja de miljøbevisste… 😀 Er nå ganske overbebisst om at de som hyler mest i sosiale medier er de som kanskje har litt å rydde opp i på hjemmebane. Men,, kan jo ta feil. Men apropo teskjea.. Når våre poder var små, fikk vi besøk av ei som jeg hadde jobbet sammen med for et par år siden. I den perioden var hun ofte til oss. Noen år etter så fikk vi melding fra henne at hun hadde funnet noen teskjeer i en veske hun ikke hadde brukt siden hun var hos oss… Guess Who?? .. say no more…

  2. teskjeene forsvinner her også,men neppe pga guttene og pizza-er kun en som spiser rømme her og det er datteren min og har aldri sett at teskjeen har lagt igjen. Er jo eg som må rydde opp etter henne 😛
    Derimot forsvinner kniver her i huset…..altså dyre kniver…sånne i keramikk…og håndtaket til pannene mine er borte. Er avtagbart og passer til to panner eg har..helt vekk, kjipt å lage mat uten håndtak..litt styr med sånne votter 😛 😀

  3. Her forsvinner ikke en teskje…I det hele tatt lite i bruk.. Men jeg må innrømme jeg er skikkelig dårlig på resirkulering … Prøver ikke late som en gang. Det er SÅ dårlig lagt opp til det her i bygården…så det blir ikke noe av.. Hm.. Må vel skjerpe meg litt men..

  4. hi hi ,nei her i huset forsvinner ingen t-skjeer :=) gjennvinning er jeg flinke på og har lært opp min svigermor også,alle matrester går i varmkomposten i kjøkkenhagen papir og plastikk hver for seg så også hermetikk og glass,så restavfallet blir ofte en liten pose på 14 dager :=)

  5. Hahaha det med teskjeene kunne jeg fortalt deg for flere år siden for det var da jeg oppdaget det selv. Etter det ble det ikke et så stort svinn av teskjeer. Tror det var en hel teskje igjen da jeg gikk til aksjon og fant det ut. Sikkert flere med ungdommer i hus som er fri hahaha Kos deg med kvelden <3 klemme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.