Fastelavensboller med en vri.

Skal du bake boller i dag?

Og vil du ha en vri på fastelavens-bollene?

Jeg vil først absolutt anbefale å bake bollene med tangzhong-metoden.
Det er ikke vanskelig, og du får et utrolig saftig og mykt resultat.

Oppskrift boller tangzhong

Men som en vri til fyll, har jeg på første bilde servert bollene med revet marsipan og solbærgele,
i tillegg til krem.
Veldig god kombinasjon!

Bollene kan og lages med havregryn,
for en LITT sunnere variant.

Oppskrift på fastelavensboller med havregrøt.

God søndag, og god fastelavn!

Please follow and like us:

2 hendelser på “Fastelavensboller med en vri.”

  1. Denne gangen trengte jeg ikke å bake boller, for jeg hadde 1,5 pose med nydelig boller i fryseren. Det eneste jeg trenger å gjøre litt senere er å piske krem ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.