Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sjokoladeboller. | MinMatgaleVerden

Sjokoladeboller.

Sjokoladeboller!
Sånne jeg husker mest jeg laget som barn.
Men de er jo faktisk utrolig gode!!
Spesielt med små grep som å male havregrynene for bedre konsistens,
bruke brunt sukker for bedre smak,
og ekte sjokolade i tillegg til kakao både utenpå og inni,
samt å riste kokosen.
Jeg lover de løfter seg flere hakk,
fra de du husker fra barndommen! 😀
Her kommer oppskriften,
direkte kopiert fra min egen instagram-konto 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.