Smuldrepai med Bringebær og Lakris.

Bringebær og lakris er nydelig sammen.
Her kan du selvsagt droppe lakrispulveret om du ikke har,
det brune sukkeret, havregryn og de nydelige bringebærene smaker fantastisk som det er!

Men det ga et ekstra godt kick med den lakrisen…

Til disse formene, to veldig små og en mellomstor,
brukte jeg :

60 g brunt sukker
60 g smør
60 g hvetemel
60 g havregryn
1 ts lakrispulver (valgfritt)

Bringebær, til nesten opp til kanten på formene
1 ss potetmel

Smuldre sammen mykt smør med de andre ingrediensene
Legg bringebær i ildfaste skåler, strø over potetmel.
Legg smuldredeigen over bringebærene.
Stek på 200* sca 15-20 minutter

Se mer utførlig oppskrift her:

Se oppskrift på smuldrepai med rabarbra.

 

Server lunken, og da kan den spises som den er, kanskje med noen ferske bær til.

Men dette smaker enda mer himmelsk med:

Hjemmelaget god vaniljesaus. Oppskrift.

 

#bringebær #lakris #smuldrepai #pai #smuldredeig #havregryn #oppskrift #enkelt

Please follow and like us:

2 hendelser på “Smuldrepai med Bringebær og Lakris.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.