Pizza-Pai.

Pizza og pai – fusion.
Match made in heaven!

Deep-pan-pizza

Jeg hadde en mascarpone-ost som gikk ut på dato.
Først tenkte jeg at den måtte bli til noe «kake-aktig»
Men siden JEG er den som spiser det meste av kaker her i familien,
fant jeg en annen vri.

For mascarpone-ost er helt nydelig i pizza-pai!!

Jeg lette og fant min egen oppskrift på pizza-pai.
En vanlig pizzadeig som kjevles inn med smør etter heving.
En form med kanter.
Og så legger du i alt hva hjertet måtte begjære.
Eller, alt hva ganen måtte begjære kanskje.

Jeg smurte bunnen med mascarpone.
La på et lag hjemmelaget tomatsaus.
Fylte på med stekt kjøttdeig og løk.
Litt mer tomatsaus.
Og toppet det hele med ikke mindre enn 3 typer ost.

Jarlsberg, mozarella og cheddar.
Stekte den på nederste rille i 30 minutter. 200*
Og voila!
SÅ godt!

Oppskrift på bunn til Pizza-Pai

 

Oppskrift på hjemmelaget tomatsaus 
(Til pizza, pasta, kjøttboller etc.)

Mascarpone i pizza kan altså anbefales.
Eller bare lag pizza-pai og legg vanlig ost i bunnen.

Denne er fin å servere på klubb.
Med en god salat og hvitløksrømme.

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.