God morgen.
2017 ble et fint år, variert og litt nyskapende.
Jeg lærte meg å lage, og å elske Pokè Bowl
Fant ut at salt karamellsaus og brownie var en vidunderlig kombinasjon!
Plukket ramsløk og laget ramsløkpesto
Supporterkaken med mangomousse
Og på «bestilling»
Sjokoladeterter med salt karamell.
De aller beste kebab-lefsene ble til i 2017
Marinerte plommer ble en sommerfavoritt.
Grissini gjorde lykke på klubben
Det samme gjorde klubb-kaken, bringebærostekake med salt lakrissaus.
Iskake med bær og eggelikør ble årets siste kake, og bursdagskaken til Gubben.
Det var et smaksrikt år i 2017
#årskavalkade #smak
Så masse deilig 🙂 Jeg kommer over en tur 😉 med ny bestilling 😀
Jepp, jeg er klar 😀
mmmmm masse deilig her ja,og det nye året blir helt sikkert like smaksrik kjenner jeg deg rett