Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Loff – Tangzhong metoden | MinMatgaleVerden

Loff – Tangzhong metoden

Tangzhong er en japansk metode å bake på.
Kok opp litt av væsken sammen med litt av melet,
noe som gjør at deigen kan ta til seg mer væske,
og at bakverket blir saftigere, mykere og mer holdbart.

Jeg ble inspirert av
Krem.no
og med hennes oppskrift som utgangspunkt laget

Kanelboller / Skillingsboller tangzhong

Boller tangzhong

Julebrød tangzhong

Lussekatter tangzhong

Vørterboller tangzhong

Trøndersk Tekake tangzhong

Og altså, verden mykeste loff med denne oppskriften:

Brytebrød / rundstykker tangzhong

SÅ utrolig godt!

Tangzhong er altså IKKE komplisert,
tross det kompliserte ordet.

Men det gir utrolig mykt og saftig bakverk!

Vel verdt et forsøk!
Og min nå foretrukne måte å bake på.

2 hendelser på “Loff – Tangzhong metoden”

  1. høres spennende ut da,er ikke så flink å finne på nye bakemetoder,men kjekt å lese om det da.Nå fikk jeg litt harekjøtt i dag,når det har mørna seg et par dager skal jeg teste det ut,har du noe å anbefale for tilbereding av harekjøtt blir jeg takknemlig for tips.Jeg tok bare ene forfoten og en file,har som tok dyret fikk beholde resten da dei er flere som vil smake,så mitt kjøtt blir bare en liten smak til 1 person

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.